-
Προετοιμασία10'
-
Μαγείρεμα20'
-
Άτομα4
Σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για να γυαλίσουν για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε σκεπασμένο το σκεύος σε μέτρια φωτιά, μέχρι να φουσκώσει το ρύζι, για περίπου 15'. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, αντικαθιστούμε το καπάκι με μία πετσέτα και αφήνουμε το φαγητό να στεγνώσει για 5-10'. Σερβίρεται χλιαρό.