Γαρίδες γιουβέτσι

1 συσκευασία 500γρ. γαρίδα 60/80 αποφλοιωμένη DASKALAKIS
75 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη από τους σπόρους και κομμένη σε μικρούς κύβους
3-4 ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε χοντρά κομμάτια
1 μεγάλη πρέζα ζάχαρη
1/2 κουταλιά του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
2 κουτάλια της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
75 γρ. τυρί φέτα κομμένο σε κύβους
αλάτι και πιπέρι
Κάψτε το λάδι σε ένα τηγάνι, και σοτάρετε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέστε την ψιλοκομμένη πιπεριά και συνεχίσετε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας κάθε τόσο.

Ρίξτε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Βράστε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C. Ρίξτε στη σάλτσα τις γαρίδες και το μαϊντανό και μετά ρίξτε όλο το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος για το φούρνο.

Ρίξτε από πάνω το τυρί και ψήστε για 30 λεπτά.

Σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται με πράσινη σαλάτα.