Πέρκα με ζωμό λαχανικών

1 μεγάλο τεμάχιο πέρκα φιλέτο DASKALAKIS
2 λεμόνια
1 κύβος λαχανικών
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
Σε μισό ποτήρι ζεστό νερό διαλύουμε τον κύβο λαχανικών και την μουστάρδα.

Εντωμεταξύ αλατίζουμε και αλευρώνουμε τα φιλέτα της πέρκας και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σβήνουμε με τον χυμό από τα δύο λεμόνια και με τον ζωμό λαχανικών.

Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι και αφήνουμε για 10 λεπτά το πολύ σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.