Σαρδέλες γεμιστές

1 δισκάκι σαρδέλες DASKALAKIS
200 γρ. φέτα τριμμένη
1 κόκκινη πιπεριά
1 κλωναράκι μάραθο
2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
λάδι
1 λεμόνι
Φιλετάρω τις σαρδέλες (τις ανοίγω και βγάζω την ραχοκοκαλιά ).

Φτιάχνω τη γέμιση, βάζοντας σε ένα μπολ τη φέτα, την πιπεριά, το σκόρδο, τον μάραθο, τη ρίγανη, όλα ψιλοκομμένα, λίγο πιπέρι και λάδι.

Γεμίζω την κάθε σαρδέλα με μισό κουταλάκι από τη γέμιση και κλείνω με μια οδοντογλυφίδα.

Τοποθετώ τις σαρδέλες κολλητά σε ένα πυρέξ, με τη γέμιση προς τα πάνω.

Ρίχνω λίγο αλάτι και λάδι από πάνω, και ψήνω για περίπου 20 λεπτά στους 180-200°C. Σερβίρω με λαδολέμονο και ρίγανη.